Зять Ердогана і співвласник Baykar може стати наступним президентом Туреччини - ЗМІ

Зять Ердогана і співвласник Baykar може стати наступним президентом Туреччини - ЗМІ

Укрінформ
Наступним президентом Туреччини може стати голова правління та технічний директор компанії Baykar Сельчука Байрактар, який також є зятем президента Ердогана.

Таке припущення робить американське видання The Wall Street Journal, повідомляє Укрінформ.

“Селчук Байрактар, інженер, який розробляв безпілотники Bayraktar TB2, тепер розглядається як потенційний спадкоємець свого тестя Реджепа Тайїпа Ердогана”, - повідомляє видання.

У публікації нагадують про те, що безпілотники Bayraktar TB2 зіграли ключову роль у стримуванні вторгнення Росії на рівнинні території України, підриваючи військові конвої Кремля, що прямували до Києва.

Зазначається, що нині Сельчук Байрактар, який ​​одружений із донькою президента Туреччини, є одним із найпопулярніших громадських діячів у своїй країні. Він також не виключав раніше своєї можливої участі в президентських виборах, якщо про це попросить президент Ердоган, але також говорив про відсутність наміру активно займатися політикою.

Читайте також: У Туреччині спростували повідомлення про постачання зброї Ізраїлю

Видання нагадує, що брати Байрактари - Сельчук та Халюк успадкував компанію після смерті батька — Оздеміра Байрактара. Як повідомляв Укрінформ, учора, 31 березня, в Туреччині відбулися вибори до місцевих органів влади. Наразі триває підрахунок голосів.

Фото: News.Az 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-