Ізраїль атакував бойовиків КВІР у в Сирії, є загиблі

Ізраїль атакував бойовиків КВІР у в Сирії, є загиблі

Укрінформ
Військово-повітряні сили Ізраїлю у вівторок завдали авіаударів по об’єктах підрозділів іранського «Корпусу вартових ісламської революції» (КВІР) на сході Сирії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Times of Israel.

Бойовики КВІРу причетні до спроб контрабанди сучасної зброї на Західний берег річки Йордан, йдеться у матеріалі.

Понад 15 осіб, включаючи офіцера сил «Кудс» Бехруза Вахеді, загинули у результаті обстрілу у містах Дейр-ез-Зор та Аль-Букамаль, що неподалік від кордону Сирії з Іраком. Також жертвою атаки став координатор Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ), який працював у Дейр-ез-Зорі координатором із питань водопостачання, санітарії та гігієни.

Читайте також: Нетаньягу скасував візит делегації до США після схвалення Радбезом ООН резолюції по Газі

Четверо інших бійців були ліквідовані під час іншого удару Ізраїлю по місту Аль-Букамаль на кордоні з Іраком. Загалом дев’ятеро з усіх загиблих були громадянами Іраку.

Водночас у Сирії заявили про загибель сімох сирійських військових та однієї цивільної особи від ударів вранці вівторка. Там стверджують, що атаки здійснювали США, однак представник американського Міноборони це заперечив.

Як повідомляв Укрінформ, Армія оборони Ізраїлю знищила понад 170 бойовиків і захопила 800 підозрюваних у тероризмі під час операції проти ХАМАСу в лікарні «Шифа» у місті Газа.

Фото ілюстративне: Israel Defense Forces

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-