Мелоні прокоментувала заяви Путіна після теракту в Підмосков'ї: Погрози нас не лякають

Мелоні прокоментувала заяви Путіна після теракту в Підмосков'ї: Погрози нас не лякають

Укрінформ
Прем’єр-міністр Італії Джорджа Мелоні заявила у понеділок, що її не лякають погрози Путіна щодо ескалації війни в Україні після теракту в Підмосков'ї.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ANSA.

«Думаю, ситуація не змінилася порівняно з тим, що сталося на сьогодні. Ми повинні продовжувати робити нашу роботу, яка полягає у забезпеченні стримування, яке Європа, Захід вже змогли створити», – сказала Мелоні.

Очільниця італійського уряду додала, що продовження стримування є найкращою гарантією того, що ескалація не відбудеться.

Читайте також: Китай дистанціюється від заяв Путіна про нібито причетність України до теракту в «Крокус Сіті Хол»

«Це насправді найкраща гарантія того, що ескалації не буде. Якби нас мали налякати заяви Путіна, ми б вже давно були налякані», – наголосила вона.

Як повідомляв Укрінформ, увечері 22 березня у концертний зал «Крокус Сіті Хол», який знаходиться поблизу Москви, вдерлися «люди в камуфляжі» та відкрили вогонь з автоматичної зброї. Під час атаки пролунали вибухи, спалахнула масштабна пожежа. Наразі відомо про 137 загиблих та 180 постраждалих.

Відповідальність за цей теракт узяло на себе терористичне угрупування «Ісламська держава». Попри це російські офіційні особи та пропагандисти продовжують намагання покласти провину за теракт на Україну.

Читайте також: Немає жодних доказів зв’язку України з терактом у Підмосков’ї - речник ЄС

Зокрема, президент РФ Володимир Путін 23 березня заявив, що українська сторона нібито приготувала «вікно» на кордоні, щоби прийняти підозрюваних у вчиненні теракту в «Крокус Сіті Холі». Він також погрожував «організаторам і замовникам» теракту покаранням, «ким би вони не були, хто б їх не направляв».

Фото: gettyimages

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-