Другий термін Трампа буде схожий на перший, але в «турборежимі»  - спікер Джонсон

Другий термін Трампа буде схожий на перший, але в «турборежимі» - спікер Джонсон

Укрінформ
Спікер Палати представників США республіканець Майк Джонсон вважає, що в разі обрання президентом Дональда Трампа його другий термін буде дуже схожим на перший, тільки в режимі «турбо».

Як передає Укрінформ, таку думку Джонсон висловив в інтерв’ю виданню New Yorker.

«Трамп засвоїв багато болючих уроків під час свого першого терміну» – сказав він. Ідеться, зокрема, про те, що ліберальні бюрократи в урядових установах «можуть працювати проти нього».

Тож другий термін Трампа, за словами спікера, буде схожий на перший, але в режимі «турбо».

«Те, чого ми досягли за перші два роки його президентства, вражає» – заявив Джонсон, назвавши себе першим справді «протрампівським» республіканським лідером у Конгресі.

Він також розповів про свої пріоритети на посаді спікера Палати представників (яку обіймає майже п'ять місяців), якщо Трамп буде переобраний, і республіканці матимуть більшість у Конгресі.

Читайте також: Пенс заявив, що не підтримуватиме Трампа на виборах

Зокрема, Джонсон зосередиться на боротьбі з нелегальною імміграцією, підвищенні тарифів на китайські товари, скороченні податків, збільшенні розробки нафтових і газових свердловин та скасуванні регуляторних норм.

Нагадаємо, президентські вибори у США відбудуться в листопаді. Очікується, що від демократів балотуватиметься Джо Байден, від республіканців – Дональд Трамп.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-