У Нідерландах через негоду в аеропорту Схіпгол скасували десятки рейсів

У Нідерландах через негоду в аеропорту Схіпгол скасували десятки рейсів

Укрінформ
У Нідерландах через сніг та ожеледицю виникли затори, ускладнено рух громадського транспорту та потягів, а у міжнародному аеропорту “Схіпгол” (Амстердам) скасовано десятки рейсів.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на NOS.

Вночі в багатьох місцях країни випало кілька сантиметрів снігу. У Нідерландах оголошено жовтий код через ожеледицю та великі опади. Нідерландська метеорологічна служба KNMI оголосила попередження та закликала учасників дорожнього руху бути особливо уважними через снігопади та слизьку дорогу.

Зокрема, навколо міста Лейден, аеропорту Схіпгол та Амстердама курсує менше міжміських поїздів.

Мандрівникам в Амстердамі рекомендується, якщо це можливо, скористатися іншим видом транспорту, зокрема метро чи електричкою. Сьогодні вранці також деякий час у місті Хілверсюм та місті Амерсфорт курсувало набагато менше поїздів. Між залізничними станціями Арнем Велперпоор та Зевенар сталася несправність залізничного переїзду. Затримка триватиме до обіду.

Амстердамська транспортна компанія GVB також повідомляє про затримки через погодні умови. RET у Роттердамі попереджає мандрівників про слизькі платформи та зупинки.

Читайте також: В Японії літак повернувся в аеропорт через виявлення тріщини у вікні кабіни пілотів

В аеропорту Схіпгол скасовано десятки рейсів. Також затримано щонайменше 100 рейсів. Представник аеропорту каже, що затримка рейсів вплине на заплановані рейси на решту дня. Тим, хто має рейс завтра, також радять стежити за інформацією, що оновлюється.

Також через сніг та ожеледицю сталися аварії на дорогах. На A2 між Маастрихтом і Ейндговеном та між Утрехтом і Амстердамом були затори довжиною близько 15 кілометрів, що спричиняє значні затримки.

Як повідомляв Укрінформ, у Нідерландах через мороз на два дні поновили видобуток газу на родовищі Гронінген.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-