У Швейцарії затримали шістьох підлітків під час демонстрації на підтримку протестів у Франції

У Швейцарії затримали шістьох підлітків під час демонстрації на підтримку протестів у Франції

Укрінформ
У Швейцарії на акції протесту, що відбулася на тлі заворушень у Франції, поліція затримала сімох осіб, переважно підлітків.

Про це повідомляє AP, передає Укрінформ.

Зазначається, що більш як сотня людей зібралися в центрі Лозанни у франкомовній частині Швейцарії, вочевидь, відреагувавши таким чином на заклики в соціальних мережах, пов'язані з протестами у Франції після вбивства поліцією підлітка.

Під час заворушень в Лозанні були розбиті кілька вітрин та двері крамниці. Молодики кидали в поліцію бруківку та пляшки із запальною сумішшю.

Правоохоронці затримали шістьох осіб віком від 15 до 17 років - це три дівчини та три хлопці з громадянством Португалії, Сомалі, Боснії та Герцеговини, Швейцарії, Грузії та Сербії, а також 24-річного швейцарця.

Читайте також: Макрон через протести у Франції переніс візит до Німеччини

Як повідомляв Укрінформ, протестувальники у Франції в’їхали на автомобілі у будинок мера паризького передмістя, поранивши його дружину та дитину.

Протести та заворушення в країні виникли 27 червня після того, як поліція застрелила 17-річного хлопця, який не зупинився за наказом поліцейського.

Фото: CLEMENT MAHOUDEAU

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-