Латвія заборонила в'їзд у країну Кіркорову, Винокуру і Петросяну

Латвія заборонила в'їзд у країну Кіркорову, Винокуру і Петросяну

Укрінформ
Влада Латвії заборонила в'їзд у країну Філіпу Кіркорову, Володимиру Винокуру, Євгену Петросяну та Ірині Вінер-Усмановій.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Твіттер латвійського міністра закордонних справ Едгарса Рінкевичса.

«На підставі пункту 2 статті 61 Закону про імміграцію я ухвалив рішення про внесення громадян рф Кіркорова Ф., Винокура В., Петросяна Є. та Вінер-Усманової І. до списку осіб, небажаних для Латвійської Республіки, встановивши безстрокову заборону на в'їзд у Латвію», – написав глава МЗС.

Раніше Вищий адміністративний суд Литви залишив скаргу російського співака Філіпа Кіркорова про заборону в'їзду в країну без задоволення. Влада Естонії у квітні заборонила в'їзд у країну на п'ять років Кіркорову, а також співачці Поліні Гагаріній.

Читайте також: США запровадили санкції проти найбільших російських телеканалів

Філіп Кіркоров, Володимир Винокур, Євген Петросян – ветерани російської естради, які висловлювалися на підтримку агресивної політики кремля. Ірина Вінер-Усманова - радянський і російський тренер з художньої гімнастики, тренер Аліни Кабаєвої, яку вважають персоною, близькою до президента рф володимира путіна. Одружена з російським олігархом Алішером Усмановим, власником холдингу «Металоінвест».

Як повідомлялося, 24 лютого росія почала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст і сіл. ЗСУ, Національна гвардія, сили Територіальної оборони та весь український народ ефективно чинять спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Після початку війни проти росії було запроваджено масштабні санкції з боку світової спільноти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-