На Миколаївщині вже відновили 22 мости

На Миколаївщині вже відновили 22 мости

Фото, відео
Укрінформ
На Миколаївщині вже відновлено 22 мости, які були зруйновані ворожими обстрілами.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Віталій Кім у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Нещодавно писав, що у нас в області відновлено 21 міст. Доповідаю - тепер вже 22. Це 12-метровий міст у Шевченківській громаді, який був відновлений 1-ю окремою бригадою імені князя Лева", - йдеться у повідомленні.

Кім також зазначив, що раніше цей міст був доступний лише для легкового транспорту, а тепер і для вантажного. Тому і став повноцінним 22-м відновленим мостом. І найважливіше, що він значно спростить логістику для бізнесу.

Це гарний приклад спільної роботи ОВА, донорів, військових та великого бізнесу регіону, який також долучився до відновлення, наголосив Кім.

Окрім того, за його словами, на Снігурівщині офіційно ввели в експлуатацію міст через Інгулецький магістральний канал довжиною 30 метрів. Його менш ніж за три місяці відновили військовослужбовці 36-ї Конотопської шляхо-відновлювальної бригади ДССТ.

Читайте також: На Херсонщині відновили підірваний загарбниками міст через Інгулець

"Нагадаю, що у лютому також були завершені роботи з будівництва моста через річку Інгулець між населеними пунктами Снігурівської та Горохівської громад. Для цього були використані понтони з колишніх переправ Снігурівщини, які були підірвані окупантами у 2022 році. Це той бонусний міст, який раніше був лише пішохідний, а тепер став доступний і для транспорту", - зазначив очільник області.

Як повідомлялося, на Миколаївщині трохи більше ніж за рік відновили 21 міст, з яких 11 на Снігурівщині.

Фото: Миколаївська обласна державна адміністрація

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-