У Чернігові виділили кошти на ремонт будинків, які постраждали від ракетної атаки РФ

У Чернігові виділили кошти на ремонт будинків, які постраждали від ракетної атаки РФ

Укрінформ
У Чернігові виділили понад 20 мільйонів гривень на ремонт будинків, які постраждали внаслідок російської ракетної атаки.

Про це у Фейсбуці написав виконувач обов'язків міського голови Чернігова Олександр Ломако, передає Укрінформ.

"Сьогодні на виконкомі погодили зміни до міського бюджету. 20,8 млн грн виділили на капітальний ремонт 6 дахів; 4 млн - обстеження та поточні роботи з відновлення багатоквартирних будинків; 4 млн - школу №3. Капітальні ремонти дахів розпочинаються найближчим часом. До опалювального сезону ці будинки будуть з новими покрівлями. До завершення цих робіт дахи тимчасово накривають від негод", - написав Ломако.

Читайте також: У Запоріжжі відновлюють багатоповерхівку в центрі міста, в яку влучила російська ракета

За словами в. о. міського голови вже закінчено обстеження всіх об’єктів, які опинилися в радіусі вибухової хвилі. Всього пошкоджено 78 багатоквартирних будинків, їх почали відновлювати, а також проводити гідравлічні випробування внутрішньобудинкових систем опалення.

Як повідомляв Укрінформ, російські загарбники завдали удару по центру Чернігова вдень у суботу, 19 серпня, внаслідок чого семеро людей загинули, ще 156 дістали поранення. П'ятеро поранених унаслідок ракетного удару російських військ по Чернігову перебувають у важкому стані.

Фото: Чернігівська ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-