У межах проєкту «Лютий донат» зібрали майже ₴10 мільйонів на дрони-розвідники – НБУ

У межах проєкту «Лютий донат» зібрали майже ₴10 мільйонів на дрони-розвідники – НБУ

Укрінформ
За час благодійного збору коштів від Нацбанку та United24 українці задонатили майже 10 млн грн на купівлю безпілотних комплексів «Чаклун».

Про це повідомляє пресслужба НБУ в Телеграмі, передає Укрінформ.

«Лютуємо з користю. Всі разом ми вже зібрали майже 10 млн грн на дрони-розвідники, які стануть очима наших захисників на фронті», - йдеться в повідомленні.

В НБУ нагадали, що всі, хто долучаться до благодійного збору, матимуть шанс отримати один із 24 ексклюзивних подарунків. Зокрема, серед учасників акції, які задонатять щонайменше 300 грн, буде розіграно 13 срібних пам’ятних монет «Архістратиг Михаїл» з підписами Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного (5 шт.), командувача Сухопутних військ ЗСУ Олександра Сирського (4 шт.), командувача Повітряних Сил ЗСУ Миколи Олещука (4 шт.).

Крім того, будуть розіграні набори пам’ятних монет "Державні символи України" з підписами Президента Володимира Зеленського, Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля та Голови Верховної Ради Руслана Стефанчука.

Одним із подарунків стануть 100-гривневі банкноти із підписом Голови НБУ Андрія Пишного.

А кожен учасник, який задонатить 100 тис. грн, отримає ще й додатковий подарунок особисто від Голови НБУ.

В Нацбанку зазначають, що сьогодні, 5 березня, останній день благодійного збору коштів.

Читайте також: Фонд Притули закупив понад сотню гусеничних броньовиків «Спартан» для ЗСУ

Як повідомлялося, Національний банк разом із платформою United24 та ПриватБанком оголосили благодійний збір коштів «лютий донат» до річниці війни росії проти України. Благодійний збір триває до 5 березня. Всі кошти надходитимуть на спецрахунок НБУ для Сил оборони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-