Латвія відправила в Україну черговий вантаж військово-технічної допомоги

Латвія відправила в Україну черговий вантаж військово-технічної допомоги

Укрінформ
Латвія надіслала до України 70 комплектів військової амуніції, а також позашляховик із кулеметною платформою, павербанки та турнікети. 

Про це повідомила заступник Голови Верховної Ради Олена Кондратюк у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«З побажаннями якнайскоршої перемоги! З Латвії в Україну відправлено черговий вантаж військово-технічної допомоги: позашляховик, оснащений кулеметною платформою латвійського виробництва, форма, берці, пайки», - йдеться у дописі.

Читайте також: Литва долучилась до відновлення закладів освіти в Ірпені та Бородянці

Як зазначає Кондратюк, до України прямує по 70 одиниць повних комплектів військової форми, зокрема зимових, спальних мішків, тактичних окулярів, наколінників і тактичних рукавиць, налобних ліхтарів, рюкзаків.

Також, за її словами, заразом передадуть павербанки, турнікети, хімічне світло, зарядні станції та генератори. Водночас приїдуть дитячі малюнки, які надихатимуть захисників і захисниць України.

«Дякуємо народу Латвії за солідарність і внесок у боротьбу ЗСУ та наших воїнів світла з темрявою! Це також і боротьба за свободу Латвії та всієї Європи», - підкреслила вона.

Читайте також: У Латвії зібрали для ЗСУ партію спальних мішків з малюнками школярів і солодощами

Як повідомляв Укрінформ, мер столиці Латвії Мартіньш Статіс поділився баченням планів відбудови української інфраструктури, які він обговорював у Брюсселі з главою Європейської комісії Урсулою фон дер Ляєн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-