Безкоштовний роумінг та платіжний простір із ЄС: Шмигаль розповів про хід робіт з інтеграції

Безкоштовний роумінг та платіжний простір із ЄС: Шмигаль розповів про хід робіт з інтеграції

Укрінформ
Україна продовжує роботу для інтеграції з Європейським Союзом у мережі безкоштовного роумінгу та безкоштовного платіжного простору.

Про це заявив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час участі у передачі главі представництва ЄС в Україні Матті Маасікасу першої частини опитувальника, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми зараз працюємо над інтеграцією в Євросоюз. Ми інтегровані в електроенергетичну мережу і вже працюємо. Ми продовжуємо роботу з Єврокомісією по інтеграції і спільній мережі безкоштовного роумінгу, безкоштовного платіжного простору", - сказав Шмигаль.

Читайте також: Дефолт росії є питанням тижнів - Шмигаль

Він сподівається, що уже у найближчі тижні Україна отримає належну відповідь від Європейської комісії на шляху до євроінтеграції.

Як повідомлялося, 8 квітня президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн під час візиту до Києва офіційно передала Президенту Зеленському опитувальник, заповнення якого є необхідним кроком для надання Україні статусу кандидата на вступ в ЄС.

18 квітня Зеленський передав главі представництва Європейського Союзу в Україні Матті Маасікасу першу частину заповненої анкети-опитувальника для отримання нашою державою статусу кандидата на членство в ЄС.

Фото: КМУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-