Окупанти завинили мільйони рублів бюджетникам на ТОТ Луганщини - Центр нацспротиву

Окупанти завинили мільйони рублів бюджетникам на ТОТ Луганщини - Центр нацспротиву

Укрінформ
Працівники бюджетних установ окупованої Луганщини недоотримали зарплат на багато мільйонів рублів.

Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає Укрінформ.

«Активісти «Кібер спротиву» отримали докази масштабних заборгованостей по зарплаті працівникам окупаційних структур. Згідно з офіційними документами, які є в розпорядженні активістів, понад 2,5 тисячі працівників шкіл, дитсадків та ліцеїв, музеїв, будинків культури, а також комунальних підприємств не отримують зарплати ще з 2022 року «через відсутність фінансування», - йдеться в повідомленні.

Сума заборгованостей сягає понад 19 мільйонів окупаційних рублів. Водночас окупаційна адміністрація знаходить кошти для виплат керівникам окремих важливих місцевих комунальних підприємств.

Читайте також: Ворог планує провокації на ТОТ для підриву довіри до підпілля - Центр нацспротиву

«Це, ймовірно, робиться для того, аби й надалі контролювати роботу критичних підприємств. До прикладу, заборгованість на ціле Кошарське СКП сягає більше пів мільйона окупаційних рублів. Натомість заборгованість «закрили» тільки одному, певно дуже важливому працівнику, на суму понад 300 тисяч рублів. Соціалістичний рай та справедливість «ЛНР», - констатують у ЦНС.

Там підкреслюють, що повернення до нормального життя може статись лише за умови деокупації регіону, й закликають і надалі продовжувати повідомляти про пересування ворога.

Як повідомляв Укрінформ, політика російських загарбників спрямована на зміну ідентичності мешканців тимчасово окупованих територій.

Фото: pixabay.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-