На окупованій Луганщині визначені «державні» шахти, які росіяни отримають без торгів

На окупованій Луганщині визначені «державні» шахти, які росіяни отримають без торгів

Укрінформ
На Луганщині окупаційна влада визнала, що перелік «державних» вугледобувних підприємств, який буде переданий росіянам без проведення торгів, було визначено заздалегідь, доля тих, що не орендують за безцінь, теж вже визначена – ліквідація.

Про це начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Окупаційна влада Луганщини визнала, що перелік «державних» вугледобувних підприємств, який буде переданий росіянам без проведення торгів, було визначено заздалегідь», - ідеться у повідомленні.

Як зазначається, для цього шахти так званої «ЛНР» поділили на три групи – від перспективних до тих, що перебувають в стадії ліквідації. Підкреслюється, що віддають ті, що будуть мати прибуток. Доля тих, що не орендують за безцінь, теж вже визначена – ліквідація.

Читайте також: Окуповані. Як Росія «віджимає» бізнес і руйнує економіку захоплених українських територій

Також начальник ОВА інформує, що ще одне село на Луганщині потерпає від ґрунтових вод. Це – Розкішне. Воно розташоване між Лутугиним та Луганськом. Майже в кожному підвалі там води зібралося до поясу. Окупанти ніби не помічають проблеми.

Як повідомляв Укрінформ, у тимчасово окупованому Сєвєродонецьку зупинилася єдина котельня, що була відремонтована до зими, а місцеві жителі змушені користуватися електроприладами для обігріву.

Фото ілюстративне / Телеканал 24

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-