Audi представила потужний електрокросовер

Audi представила потужний електрокросовер

Фото
Укрінформ
Німецька компанія Audi презентувала новий електричний кросовер Audi Q6 e-tron.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє CarBuzz.

Загальна потужність автомобіля становить до 510 кінських сил, в залежності від моделі (базовий варіант має 422 к.с.).

Зазначається, що автомобіль може розігнатися з нуля до 96 км за годину за 4,2 секунди, а його максимальна швидкість не перевищує 230 км за годину.

Audi презентувала новий електричний кросовер / Фото: Audi

На одній зарядці Audi Q6 e-tron має можливість проїхати до 483 кілометрів. Акумулятор усередині заряджається від 10 до 80% всього за 21 хвилину.

Сам електрокар оснащений 30,2-сантиметровою панеллю приладів та сенсорним екраном у 36,8 сантиметра з інформаційно-розважальною системою.

Серед іншого, Q6 e-tron поставлятиметься з найновішими системами допомоги водієві, що, зокрема, допомагатиме водієві прискорюватися, тримати дистанцію від інших учасників дорожнього руху та орієнтуватись у смузі руху.

Крім цього, нова система також покращить керованість транспортним засобом, використовуючи дані, отримані від інших автомобілів.

Читайте також: У США представили новий електричний кросовер Mullen

Представництво Audi в США ще не оприлюднило ціни та наявність Q6 e-tron, проте експерти очікують, що початкова ціна базової моделі буде в середньому діапазоні 60 000 доларів США. Audi повідомить офіційні ціни ближче до дати початку продажів пізніше цього року.

Як повідомляв Укрінформ, німецька компанія Audi презентувала новий автомобіль Audi RS6 Avant GT з обмеженням виробництва у 660 екземплярів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-