Instagram додала функцію, яка “відсіюватиме” емейли від шахраїв

Instagram додала функцію, яка “відсіюватиме” емейли від шахраїв

Укрінформ
Соціальна мережа Instagram додала до свого додатку нову функцію, яка націлена на посилення боротьби з шахрайством з метою дізнатися персональні дані користувача.

Про це повідомляє The Verge.

“Instagram додала до додатка нову функцію, яка допоможе користувачам зрозуміти, чи отримували вони емейл від компанії Facebook, чи то було спроба фішингу”, - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє портал, у новому меню будуть дві категорії емейлів: безпекові емейли та “інші”. Якщо користувачі побачать в цих розділах отриманий емейл, то тоді вони можуть спокійно його відкривати, адже він на сто відсотків був надісланий самою соцмережею.

Проте, якщо вони не бачать отриманий емейл в цих категоріях, то ймовірно йдеться про спробу шахрайства з метою дізнатися пароль й логін користувача. В цьому випадку краще видалити цей емейл.

Читайте також: Хто кого "залайкав": Instagram прибере вкладку “Following”

Зазначається, що сама функція була нещодавно створена, і тому це може зайняти певний час, коли вона з'явиться в налаштуванні додатку.

Як відомо, фішинг є формою шахрайства метою якого є, зокрема, виманювання у довірливих або неуважних користувачів мережі персональних даних.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-