Google представив режим

Google представив режим "інкогніто" у картах

Укрінформ
Пошукова система Google представила режим "інкогніто" в Google Maps, який надасть користувачам більший контроль за власними персональними даними.

Про це у блозі американської компанії написав директор офісу з управління продуктами, приватністю й захисту даних Ерік Міраглія.

"Режим "інкогніто" є одним з найпопулярніших інструментів контролю приватності з початку його запуску в 2008 році в Google Chrome. Ми раніше цього року його додали в YouTube і тепер представляємо в Google Maps", - повідомив він.

За словами Міраглії, коли користувачі вмикають режим "інкогніто" в Google Maps, всі його дії, як наприклад пошук будь-якої локації, не зберігатимуться більше в акаунті Google і не будуть використані для персоналізації користування Google Maps.

Читайте також: Google Maps направляють людей, що шукають клініки для абортів, у заклади проти них

Він додав, що режим можна буде увімкнути або вимкнути в меню, яке з'явиться на екрані, коли користувач натисне на власну профільну фотографію.

Зазначається, що спецрежим буде доступний для користувачів операційної системи Android вже цього місяця, а для користувачів iOS це станеться "невдовзі".

Фото: Angela Lang/CNET

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-