Український флот отримав від США швидкісні човни

Український флот отримав від США швидкісні човни

Укрінформ
Начальник управління комунікації та преси Міністерства оборони Оксана Гаврилюк заявила, що у комплексному пакеті допомоги для України, який був схвалений на Варшавському саміті НАТО, одним із пріоритетів є відновлення спроможностей ВМС.

Про це вона сказала під час прес-конференції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Іноземні партнери надають всебічну допомогу у відновлені Військово-морських сил України. У комплексному пакеті допомоги для України, який був схвалений на Варшавському саміті НАТО, одним із пріоритетів є відновлення спроможностей ВМС, а особливо відновлення корабельного складу, спостереження надводної та підводної обстановки», - заявила Гаврилюк. 

Вона розповіла, що від США український флот отримує допомогу за напрямками розвитку протимінних спроможностей, підготовки підрозділів морської піхоти, розвитку системи управління та менеджменту ВМС. Від Великої Британії - в розвитку морської піхоти. Від італійської сторони - допомогу в питаннях проведення амфібійної ситуації.

«ВМС отримали від США швидкісні човни та обладнання зв'язку, обмундирування та спорядження від Турецької республіки»,- сказала  начальник управління комунікації та преси.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-