Державіаслужба просить українців не здавати Galaxy Note 7 в багаж

Державіаслужба просить українців не здавати Galaxy Note 7 в багаж

Укрінформ
Державна авіаційна служба України змінила вимоги перевезення смартфонів Samsung Galaxy Note 7 на борту літаків.

Про це йдеться у прес-релізі, наданому у розпорядження Укрінформу.

З метою зменшення рівня ризиків Державіаслужба порекомендувала пасажирам не перевозити вказані пристрої у зареєстрованому багажі; тримати їх вимкненими протягом всього польоту та не заряджати на борту літаків; негайно повідомляти екіпаж салону, якщо вказаний пристрій пошкоджений, задимлюється, нагрівається або загублено на борту.

Також пошкоджені, відкликані або потенційно небезпечні літієві елементи живлення не дозволяється перевозити як вантаж на борту літаків.

Причиною змін стала нещодавня заява компанії Samsung про призупинення продажів, поставок та програму заміни Samsung Galaxy Note 7 через загрозу їх займання та вибуху, а також пов'язане з цим рішення Департаменту транспорту (DOT) та Федерального управління цивільної авіації (FAA) Сполучених Штатів Америки заборонити перевезення зазначених пристроїв до, з та по США.

Детальну інформацію щодо умов перевезення потенційно небезпечних предметів можна отримати у авіаперевізника, що виконує рейс.

Раніше з метою зменшення рівня ризиків Державіаслужба рекомендувала пасажирам та екіпажам не вмикати та не заряджати зазначені пристрої на борту літаків, а також не здавати їх у багаж. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-