Український постачальник ІТ-послуг виходить на австралійський ринок

Український постачальник ІТ-послуг виходить на австралійський ринок

Укрінформ
Глобальний постачальник ІТ-послуг компанія Intecracy Group Ukraine Україна (ІГ Україна) вийшла на австралійський ринок. 

Нове спільне австралійсько-українське підприєство під назвою Intecracy International днями відкрило свій офіс в австралійському місті Сідней, повідомляє кореспондент Укрінформу з посиланням на прес-службу компанії. 

«Розширюючи свою діяльність у світі, ми побачили великий потенціал Австралії, де уряд і приватний сектор працюють разом. Ми вважаємо, що наші цінності і філософія допоможе нам зайняти свою нішу на цьому важливому ринку», - прокоментував Антон Марреро, член наглядової ради ІГ Україна.

Топ-менеджмент компанії впевнений, що за рахунок використання гнучкого підходу до ведення бізнесу в Австралії, компанія зможе швидко збільшити свою клієнтську базу і мережу каналів по всьому регіону.

«Ми розуміємо, що наша компанія зіткнеться із сильною конкуренцією на внутрішньому ринку, але завдяки поєднанню нашого консалтингу, ІТ-аутсорсинг і аутстаффінг послуг, наявності власних інноваційних хмарних продуктів і платформ, а також не в останню чергу через ентузіазм нашої команди, Intecracy International стане абсолютно унікальним гравцем», - заявив генеральний директор Intecracy International Грем Чі.

Керівництво компанії переконане, що співпраця з ключовими австралійськими компаніями, організаціями, фінансовими інститутами та урядовими агентствами дозволить Intecracy International стати провідним гравцем на ринку забезпечення технологічних послуг високого рівня на території цілої Австралії.

Довідково: ІГ Україна - група компаній, що працюють у сфері високих технологій. Консорціум об'єднує 9 IT-компаній, кожна з яких досягла найвищого рівня компетенції у своєму виді діяльності. Спеціалізація компаній консорціуму - розробка, постачання і впровадження складних програмних продуктів. Основні центри розробки програмного забезпечення знаходяться в Україні і Польщі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-