Зброя та безпека: Україна і Туреччина домовилися про виробництво РЛС

Зброя та безпека: Україна і Туреччина домовилися про виробництво РЛС

Укрінформ
Державна фірма «Укрінмаш», що входить до складу ДК «Укроборонпром», та турецька компанія Havelsan Hava Elektronik Sanayi підписали угоду про співпрацю у виробництві пасивної радіолокаційної станції на потужностях підприємств українського концерну.

Як повідомляє прес-служба "Укроборонпрому", угоду було підписано в рамках міжнародної виставки "Зброя та Безпека-2016", що триває в Києві.

"Сьогодні між Україною і Туреччиною вперше був підписаний подібний договір, що передбачає взаємодію країн у сфері оборони. Співпраця з Туреччиною дозволяє не тільки отримати набагато прогресивніший продукт, а й відкриває нові ринки, зокрема країн НАТО", - зазначив генеральний директор "Укрінмашу" Сергій Слюсаренко.

За його словами, завдяки вдало проведеній підготовчій роботі під час виставки була укладена вже комерційна угода. Меморандум про співпрацю із Havelsan Укрінмаш підписав раніше у квітні.

Як відомо, міжнародна виставка "Зброя та Безпека" проходить у Києві 11-14 жовтня. На ній підприємства ДК "Укроборонпром" презентують найкращі зразки та передові досягнення оборонно-промислового комплексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-