Pokemon Go б'є рекорди скачувань у магазинах Apple

Pokemon Go б'є рекорди скачувань у магазинах Apple

Укрінформ
Інтернет-магазин App Store американської компанії Apple повідомляє, що гра Pokemon Go б'є рекорди за кількістю скачувань.

Тільки за перший тиждень продажів - з 6 липня - число завантажень цієї гри, як повідомляє компанія, було більшим, ніж будь-якої іншої гри будь-коли.

Напередодні гра Pokemon Go, яка стала неймовірно популярною у багатьох країнах світу, стала офіційно доступна в Японії - країні, де ці комп'ютерні істоти і були вигадані, передає BBC. Спочатку вона продавалася в США, Австралії, Нової Зеландії та ще кількох країнах.

Менш ніж за три тижні вона стала світовою сенсацією. Приміром, Pokemon Go опинилася в лідерах рейтингу безкоштовних програм американського iTunes.

Як повідомляв Укрінформ, ажіотаж навколо гри призвів до підвищення на 25% вартості акцій компанії Nintendo, що володіє правами на франшизу. А поки весь світ охоплений лихоманкою гри Pokemon Go, голлівудські студії б'ються за право володіння японською франшизою. У підсумку фільм про пакемонів зніме Legendary, яку в січні ц.р. придбав китайський конгломерат Wanda

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-