UA|TV – Потужна мультимедійна платформа України

UA|TV – Потужна мультимедійна платформа України

Укрінформ
Це поєднання телебачення, Інтернету, інформаційних технологій і ресурсів. 

    Мультимедійну платформу  UA|TV  створено на базі діючої ДТРК «Всесвітня служба «Українське телебачення і радіомовлення» (УТР), державного інформагентства «Укрінформ» із залученням технічної бази ТОВ «Банківське телебачення» (БТБ).

  UA|TV адресоване широкій іноземній аудиторії, у першу чергу, українській діаспорі та російськомовним глядачам, які потребують об’єктивної, актуальної та повної  інформації з України і про Україну. 

       - Настав час переходити в інформаційний наступ, - заявив Міністр інформаційної політики Юрій Стець, презентуючи раніше на урядовому засіданні Мультимедійну платформу іномовлення України. За словами міністра створено потужний медійний ресурс, який стане  піар-агенцією України в світі, який  доноситиме правдиву інформацію про нашу державу.

         Через супутники «АМОS-3», «Azerspace -1»,  «Galaxy-19» UA|TV охоплюватиме стійким сигналом країни Центральної і Східної Європи, Близького Сходу, Закавказзя, Середньої Азії та Північної Америки. Крім звичних телевізійних передач українською та російською мовами з англомовними субтитрами, про події в Україні глядача інформуватимуть два рухомих рядки новин англійською та російською, а також розширена інформація українською, російською, англійською, німецькою й іспанською мовами.

         Упродовж доби глядач перегляне більше сорока випусків телевізійних новин українською та російською мовами, а також передачі про сьогоднішні події в Україні, на Сході і в Криму, про хід економічних реформ, здобутки в науці і культурі, про знаменитих українців і відважних сучасників, про нашу історію, дивовижну природу і туристичні маршрути.

         «Завжди поруч» - гасло нового мультимедійного проекту. «Відкрий для себе Україну!», «Підтримай Україну!», «Будь з Україною!», «Живи Україною!» - щодня, щогодини звертатимуться до своїх глядачів журналісти UA|TV.

ДОВІДКОВО:

Супутник «АМОS-3»

Країни впевненого прийому:

Україна, Чехія, Словаччина, Польща, Білорусь, Австрія, Німеччина, країни Балканського півострова,  східна Італія, Болгарія, країни Прибалтики, європейська частина Росії, – усього понад 20 країн Центральної та Східної Європи.

Супутник «АZЕRSPACE-1»

Країни впевненого прийому:

Казахстан, Грузія, Вірменія, Азербайджан, Узбекистан, Туркменістан, Киргизія, Туреччина, Україна, Сирія, Афганістан, Ірак, Іран, Пакистан, Саудівська Аравія, Оман, південно-західна частина Росії, – усього 17 країн Східної Європи, Середньої Азії, Близького Сходу.

Супутник «GALAXY -19»

Країни впевненого прийому:

Канада, США, Мексика, Куба, Панама, Ямайка, – усього шість країн Центральної та Північної Америки

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-