У Житомирі пройшли курси вчителів фізкультури за напрямком «Футбол»

У Житомирі пройшли курси вчителів фізкультури за напрямком «Футбол»

Укрінформ
Упродовж декількох днів у Житомирі на «Спартак-Арені» проводилися курси підвищення кваліфікації вчителів фізичної культури за напрямком «Футбол».

Навчання проходило в очній формі курсів підвищення кваліфікації, а також навчальних тренінгів і семінарів. Програма реалізовувалася через лекційні, семінарські та  практичні заняття, передає Укрінформ. 

Теоретичні заняття проводили перший заступник голови Житомирської обласної асоціації футболу Володимир Дорошенко та методист Житомирського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти (ЖОІППО) Андрій Гошко, практичні заняття - учитель ЗОШ № 5 міста Ігор Коростень, який увійшов до десятки найкращих учителів фізкультури України.

Завдяки курсам 27 учителів області мали змогу ознайомитися із сучасними тенденціями й актуальними питаннями розвитку шкільного футболу в Україні і в окремих регіонах відповідно до концепції «Нова українська школа» та в умовах децентралізації. 

Слухачі курсів також засвоїли основні поняття, терміни, правила гри у футбол та можливості їх вивчення у школі,  оволодіти основами організації проведення уроку футболу в школі, методикою навчання елементам техніки футболу за шкільною програмою.

Виконавчий директор обласної асоціації футболу Руслан Маєвський також відвідав курси і побажав учителям вдало закріпити здобуті навички і застосовувати їх на практиці.

Після завершення курсів вчителі отримали сертифікати та D-диплом. Тренерська ліцензія «D-диплом УАФ» є початковим рівнем у системі навчання тренерів.

Читайте також: Програма УЄФА «Плеймейкерс» підтримує юних футболісток Тернопільщини

Додамо, що програма курсів розроблена Українською асоціацією футболу і рекомендована Міністерством освіти і науки України. Вона реалізовується спільно із Житомирською обласною асоціацією футболу та Житомирським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти.

Фото: zhoff.org.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-