У вбивстві українського баскетболіста в Німеччині підозрюють 15-річного юнака - Bild

У вбивстві українського баскетболіста в Німеччині підозрюють 15-річного юнака - Bild

Укрінформ
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві 17-річного баскетболіста з України Володимира Єрмакова та пораненні його товариша. Підозрюваним виявився 15-річний хлопець.

Деякі подробиці резонансного вбивства надає видання Bild, передає Укрінформ.

Згідно з оприлюдненою виданням інформацією, двоє спортсменів з України, ймовірно, їхали в автобусі від торгового центру CentrO до головного залізничного вокзалу в місті Оберхаузен близько 20:00. Виникла суперечка з іншими молодими людьми, за даними ЗМІ, напевно українців спровокували. Баскетболісти вийшли з автобуса на головному залізничному вокзалі, щоб сісти на потяг додому в Дюссельдорф, і одразу зазнали нападу. Молоді люди зазнали важких травм від ножових ударів, а Єрмаков згодом помер у клініці під час екстреної операції.

Читайте також: Убивцю українського баскетболіста у Німеччині затримали - МЗС

Зазначається, що 15-річний зловмисник завдав двом українцям загалом дев’ять ударів ножем у грудну клітку та живіт. За даними поліції, серйозних поранень у результаті сварки зазнали також іще двоє молодих людей: сирієць (14 років) і німкеня з ліванським корінням (13 років).

Спочатку зловмисники втекли непоміченими. Втім, поліцейські за відеозаписами з місця злочину швидко встановили нападника, який раніше уже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за кілька розбійних нападів. Ним виявився 15-річний німецький студент турецького походження з Гельзенкірхена.

Одночасно було затримано 14-річного юнака грецького походження з Герне, який також відомий поліції, але пізніше його відпустили, оскільки не вдалося довести підозру.

Читайте також: Напад на українців у Німеччині: загинув 17-річний баскетболіст

Українська баскетбольна асоціація і Club Art Giants Düsseldorf сумують з приводу трагічної загибелі молодого баскетболіста. Єрмаков виступав за німецький клуб у Бундеслізі U19, був номінований у збірну України U18 і час від часу тренувався з професіоналами в Дюссельдорфі.

Друг загиблого Артем Козаченко потрапив до реанімації.

Як повідомляв Укрінформ, МЗС України тримає ситуацію на контролі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-