Зеленський привітав переможців Invictus Games із рекордною кількістю медалей

Зеленський привітав переможців Invictus Games із рекордною кількістю медалей

Відео
Укрінформ
Українська збірна «Ігор нескорених» здобула рекордну кількість нагород, вкотре продемонструвавши світу нашу незламність.

Як передає Укрінформ, на цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у Телеграмі.

«Наші герої на «Іграх нескорених» здобули рекордну кількість нагород для української збірної за всю історію цих змагань – 34 медалі: 12 золотих, 14 срібних і 8 бронзових. Неймовірний результат! Мультимедалістами стали Назар Вознюк, Володимир Товкис, Микола Заріцький, Юлія Шевчук, Максим Зубов», - зазначив Зеленський.

За його словами, наші «нескорені» продемонстрували приклад міцності і української незламності.

«Дякуємо вам і пишаємось», - привітав переможців Президент.

Читайте також: Українській збірній на Invictus Games передали прапор з підписом Залужного

Як повідомлялося, Invictus Games («Ігри нескорених») започаткував британський принц Гаррі у 2014 році. Україна вперше виступила на цих змаганнях у 2017-му в Торонто (Канада).

2022 року на Invictus Games у Гаазі (Нідерланди) українська команда виборола 16 медалей, серед яких – п'ять золотих і стільки ж срібних.

Цієї осені на міжнародних змаганнях, що проходять у німецькому Дюссельдорфі, Україну представляє команда із 25 ветеранів і ветеранок та військовослужбовців – учасників російсько-української війни, які отримали поранення під час або внаслідок виконання обов’язків у зоні бойових дій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-