Ліон, Лілль і Тулуза назвуть чергових чвертьфіналістів ЧЄ

Ліон, Лілль і Тулуза назвуть чергових чвертьфіналістів ЧЄ

Укрінформ
На чемпіонаті Європи з футболу у Франції сьогодні, 26 червня, визначаться чергові учасники чвертьфінальної стадії.

Недільну програму 1/8 фіналу о 16.00 відкриє матч в Ліоні, де збірна Франції зустрінеться з командою Ірландії, повідомляє Укрінформ.

Ірландці жадають повернути боржок господарям Євро-2016, які з величезним трудом обіграли їх у стикових матчах перед чемпіонатом світу 2010 року. Переможець цього протистояння 3 липня в Сен-Дені розіграє путівку до півфіналу з кращою командою пари Англія - ​​Ісландія, які зійдуться 27 червня в Ніцці.

О 19.00 ігровий день продовжать учасники матчу на стадіоні "П'єр Моруа" в Ліллі, де зустрінуться переможець групи С Німеччина та Словаччина, яка потрапила у плей-офф з третього місця в квартеті В. Успіх в цьому поєдинку дозволить зіграти 2 липня в Бордо з переможцем дуелі Італія - ​​Іспанія, яка відбудеться в Сен-Дені 27 червня.

Збірна Уельсу, яка завдяки автоголу Гарета Макаулі напередодні мінімально переграла в 1/8 фіналу команду Північної Ірландії (1:0), чекає результату матчу в Тулузі, де о 22.00 зійдуться збірні Угорщини та Бельгії. Переможець поєдинку на "Стад-де-Тулуз" зустрінеться з валлійцями у п'ятницю, 1 липня, в Ліллі.

Нагадаємо, першу чертвертьфінальную пару Євро-2016 склали футболісти Польщи, які здолали в серії пенальті швейцарців, і Португалії - піренейці в овертаймі вирвали перемогу у хорватів. Матч Польща - Португалія відбудеться 30 червня в Марселі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-