Марина Алексіїва: Раді, що змогли достойно представити Україну та завоювати медаль

Марина Алексіїва: Раді, що змогли достойно представити Україну та завоювати медаль

Ексклюзив
Укрінформ
Марина Алексіїва поділилась враженнями від здобуття «срібла» на Кубку світу з артистичного плавання у Парижі.

Про це вона розповіла у коментарі кореспонденту Укрінформу.

«Це була наша мрія на ці змагання - показати свій максимум, і в ідеалі, зробити ще більше. Ми дуже раді, що змогли достойно представити Україну та завоювати медаль. Виступалось легко. Все організовано на максимально високому рівні. Багато охорони, багато волонтерів, які спілкуються і допомагають спортсменам.

Ми дуже вдячні нашим тренерам - Світлані Саідовій та Олесі Зайцевій за те, що підготували наш дует до цих змагань. Дякуємо нашому президенту федерації Ігорю Лисову за віру в нас і за те, що ми маємо змогу тренуватись у Києві», - сказала вона.

Кубок світу з артистичного плавання відбувається у Центрі водних видів спорту у Парижі, саме в цьому басейні проходитимуть змагання із водних видів спорту на Олімпіаді-2024.

«Ми перший вид спорту, який має змогу випробувати Олімпійський басейн. Це неабиякий шанс відчути цю атмосферу, спробувати воду і зрозуміти, що де знаходиться. Це класно, коли перед такими відповідальними змаганнями як Олімпіада, в тебе є змога випробувати цей басейн», - висловилась Алексіїва.

Марина також поділилася планами на майбутнє.

«Після змагань у Франції ми поїдемо у Канаду на третій етап Кубка світу, потім повернемось у Київ - готуватись до найважливіших змагань - Олімпійських ігор. Щодо тренувальних зборів закордоном - поки що не знаємо, але думаємо, що перед Олімпіадою безпосередньо вони будуть», - підсумувала спортсменка.

Читайте також: Сестри Алексіїви здобули «срібло» на КС з артистичного плавання

Як повідомляв Укрінформ, дует Алексіївих став другим у довільній програмі та посів четверте місце у технічній програмі.

Фото: facebook.com/ukrsynchro

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-