Державний оператор тилу змінив постачальника продуктів для ЗСУ в трьох областях

Державний оператор тилу змінив постачальника продуктів для ЗСУ в трьох областях

Укрінформ
Державний оператор тилу уклав договори про постачання продуктів харчування для Збройних сил України у Тернопільській, Чернігівській та Хмельницькій з ТОВ “МІТ ПРОМ” на заміну ТОВ “Твій хліб”, який не виконав свої зобов’язання.

Про це повідомив у Фейсбуці Державний оператор тилу, передає Укрінформ.

У агенції зазначили, що станом на 22 квітня постачальник ТОВ “Твій хліб” не виконав свої зобов'язання, тому його обсяги повністю перерозподілені на інші компанії.

Зокрема, для виконання замовлень по Тернопільській, Чернігівській та Хмельницькій областях за результатами збору комерційних пропозицій був законтрактований ТОВ “МІТ ПРОМ”.

Відтак ТОВ “Фудгранд” забезпечуватиме продуктами Полтавську та Сумську області, ТОВ “Юг Прод Торг” – Миколаївську, Херсонську, Кіровоградську, Черкаську та Запорізьку області.

ТОВ “Контракт Продрезерв 5” постачатиме продукти для Збройних сил України у Донецькій, Дніпропетровській, Київській області та у Києві.

ТОВ “Буський консервний завод” забезпечуватиме Волинську, Рівненську, Житомирську та Одеську області, а ТОВ "ОХТИРКА М'ЯСОПРОДУКТ" – Вінницьку та Харківську область.

Читайте також: Харчування військових: у Міноборони планують відмовитися від консервів у сухпайках

ТОВ “АДЕЛІН” постачатиме продукти у Львівську область, а ТОВ “Торгова компанія “Агропродпром-сервіс”” – у Закарпатську, Івано-Франківську та Чернівецьку області.

15 військових частин визначені пріоритетними до постачання. Забезпеченням всіх до вчора займалось ТОВ “Твій Хліб”. Склади готові до відвантаження.

У агенції також нагадали, що для начальників продовольчих служб працює гаряча лінія.

Як повідомляв Укрінформ, ДОТ уклав договори з трьома новими компаніями на постачання продуктів для військових.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-