Державний оператор тилу уклав договори на постачання хліба для ЗСУ

Державний оператор тилу уклав договори на постачання хліба для ЗСУ

Укрінформ
Державний оператор тилу уклав договори на постачання хліба та хлібобулочних виробів для Збройних сил України з українськими виробниками, які давно на ринку і співпрацюють з великими торговельними мережами.

Про це повідомляє Державний оператор тилу, передає Укрінформ.

В аукціонах взяв участь 21 постачальник. Були укладені договори на суму 458 млн грн із вісьмома виробниками.

Постачатимуть хліб українським військовим "Золотий коровай" (торгова марка “Хліб Житомира), Запорізький хлібозавод №3 (ТМ “Хлібодар”), "Батьківський хліб" (ТМ “Світ хліба”), Чернівецький хлібокомбінат (ТМ “Перший хліб”), "Черкасихліб" (ТМ “Формула смаку”), концерн Хлібпром” (ТМ “Вінницяхліб”, “Bandinelli”, “TM 2go”, “GRILL&BAKERY”, “Люблянна”, “Джуні”, “Agrola”), “Теремно Хліб” (ТМ “Теремно Хліб”) і Запорізький хлібозавод №5 (ТМ “Хлібодар”).

Хліб та хлібобулочні вироби - одна з категорій, яка закуповуватиметься для військовослужбовців окремо від каталогу продуктів харчування.

Читайте також: Державний оператор тилу інтегрує європейський досвід оборонних закупівель для забезпечення ЗСУ

“Такий підхід допоможе вирішити одразу дві проблеми: якість продукції та керованість системи в цілому”, - зауважили в агенції.

Постачання від законтрактованих компаній розпочнеться з кінця квітня. Воно здійснюватиметься за моделлю виробник - військова частина.

Як повідомляв Укрінформ, Державний оператор тилу уклав перші довгострокові контракти на постачання речового майна для ЗСУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-