Погрожував зброєю і «взяв у заручниці» медикинь: на Одещині розслідують конфлікт із військовим з ТЦК

Погрожував зброєю і «взяв у заручниці» медикинь: на Одещині розслідують конфлікт із військовим з ТЦК

Укрінформ
В Одеському обласному ТЦК та СП засуджують прояви некоректної поведінки підлеглим особовим складом. Йдеться про сутичку між військовослужбовцем одного з районних ТЦК та СП з роти охорони і медперсоналом у Болградській центральній лікарні.

Про це у Фейсбуці повідомили в Одеському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки, передає Укрінформ. 

За даними військових, в Болградській центральній лікарні під час відвідування лікаря між військовослужбовцем одного з районних ТЦК та СП з роти охорони і персоналом лікарні сталася сутичка. Через агресивну поведінку військового медичні працівники викликали поліцію.

«Командування Одеського обласного ТЦК та СП категорично засуджує будь-які прояви некоректної поведінки, зневажливого ставлення та порушення законодавства як підлеглим особовим складом, так і подібні прояви в суспільстві відносно військовослужбовців. За результатами службового розслідування винні будуть встановлені і притягнуті до відповідальності», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Начальник ТЦК на Рівненщині після оприлюднення резонансного відео перевівся до бойової частини

Зазначається, що командування співпрацює із правоохоронними органами та органами військового правопорядку для об’єктивного встановлення обставин та визначення ступеню провини кожного учасника інциденту.

За даними видання "Бессарабія Інформ", 11 квітня у поліклінічному відділенні Болградської ЦРЛ лікарі та пацієнти були евакуйовані з будівлі через неадекватну поведінку озброєного військовослужбовця, який прийшов на прийом до психіатра. Під час розмови у присутності ще однієї лікарки та медсестри чоловік розлютився та дістав зброю. При цьому він не дозволяв своїм заручницям вийти з приміщення.

Читайте також: Військові заштовхали цивільного в авто - у Львівському ТЦК проводять перевірку

Як повідомляв Укрінформ, в Одеській області співробітники ТЦК та СП проводять службову перевірку щодо затримання неповнолітнього.

Фото: bessarabiainform.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-