Начальник ТЦК на Рівненщині після оприлюднення резонансного відео перевівся до бойової частини

Начальник ТЦК на Рівненщині після оприлюднення резонансного відео перевівся до бойової частини

Укрінформ
Начальник одного із територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Рівненської області після оприлюдненого резонансного відео, ймовірно, за його участі, перевівся для подальшого виконання службових обовʼязків до однієї з бойових частин.

Як передає Укрінформ, про це Оперативне командування “Захід” повідомила у Фейсбуці.

Як зазначили в ОК ”Захід”, командування не має претензій до виконання офіцером поставлених задач у межах покладених на нього службових обовʼязків, проте особисті питання військовослужбовці не повинні вирішувати на робочому місці.

“Беручи до уваги суспільний резонанс від публікації матеріалів, зазначений офіцер з власної ініціативи написав рапорт про переведення його для подальшого виконання службових обовʼязків до однієї з бойових частин”, - поінформували в ОК “Захід”.

Читайте також: На Одещині судитимуть працівника ТЦК та правоохоронця, які торгували «білими квитками»

Наказ про призначення до нового місця служби підписало відповідне керівництво.

Обставини встановлення записувальних пристроїв у службовому приміщенні зʼясовуються в межах діяльності відповідних органів.

Також у командуванні нагадали, що витік відеоматеріалів був вкинутий та поширений на загал через ресурси та за прямого супроводження “лідерів” суспільної думки ворогів, і закликали громадян дотримуватися інформаційної гігієни та більш ретельно перевіряти першоджерела.

Як повідомляв Укрінформ, у Сухопутних військах Збройних сил України заявили, що проведуть службову перевірку щодо оприлюдненого відео за участі, ймовірно, начальника одного з ТЦК Рівненщини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-