Для участі у НМТ створені вже понад 213 тисяч персональних кабінетів

Для участі у НМТ створені вже понад 213 тисяч персональних кабінетів

Укрінформ
Вступники для участі у національному мультипредметному тесті створили вже понад 213 тисяч персональних кабінетів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

“Від початку реєстрації понад 228 тисяч осіб уже скористалися спеціальним сервісом на вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти. Понад 213 тисяч із них надіслали внесену в реєстраційну форму інформацію та копії документів на обробку до регіональних центрів оцінювання якості освіти”, - ідеться у повідомленні.

За даними УЦОЯО, станом на 1 квітня бажання проходити тестування в тимчасових екзаменаційних центрах, які буде створено в Україні, виявили 196 522 особи, а за кордоном - 17 161 особа. Вибираючи предмет додаткового блоку НМТ, вступники віддають перевагу іноземним мовам (95 525 осіб) та біології (40 810 осіб). 37 555 осіб виявили бажання складати четвертим предметом географію, 31 506 осіб - українську літературу, 5 600 осіб - фізику, 2 687 осіб - хімію.

“На сьогодні 199 950 осіб вже отримали повідомлення про успішну реєстрацію й можливість сформувати сертифікат НМТ 2024 року”, - зазначили в УЦОЯО.

Читайте також: Вступна кампанія: оприлюднили демонстраційні варіанти тестів НМТ

За результатами оброблення реєстраційних документів понад п’ять тисяч вступників отримали від регіональних центрів оцінювання якості освіти в персональних кабінетах повідомлення про потребу в доопрацюванні наданої ними інформації або копій документів.

Усунути помилки і повторно надіслати копії документів на перевірку до регіонального центру потрібно буде якнайшвидше, але не пізніше ніж 15 квітня.

Як повідомляв Укрінформ, 14 березня розпочалася реєстрація для участі в національному мультипредметному тесті, яка триватиме по 11 квітня.

Основна сесія НМТ цьогоріч триватиме з 14 травня до 25 червня, додаткова – з 11 до 19 липня.

Результати тестування учасники отримають до 2 та 26 липня залежно від того, на якій сесії вони складали іспит – основній чи додатковій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-