Президент привітав українців із католицьким Великоднем: Хай будуть почуті всі молитви про захист від зла

Президент привітав українців із католицьким Великоднем: Хай будуть почуті всі молитви про захист від зла

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський привітав християн західного обряду з Великоднем, зазначивши, що це свято нагадує про силу духу, яка не дозволить темряві перемогти.

Привітання він оприлюднив у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Вітаю українців і всіх християн, які відзначають Великдень сьогодні. Свято, що нагадує нам про силу духу, яка не дозволить темряві перемогти. Не дасть затьмарити волю. І яка об’єднує – об’єднує сім’ї, народи та континенти", - зазначив глава держави.

Він зауважив, що зараз не буває ночі й дня, коли російський терор не намагався б зламати життя українців. Президент нагадав, що цієї ночі російська армія знов атакувала Україну ракетами і "шахедами".

"Але ми захищаємось, ми витримуємо, наш дух не здається і знає, що можна відвернути загибель. Життя може перемогти", - наголосив він.

Читайте також: Сирський привітав українських військових та партнерів, які сьогодні святкують Великдень

Зеленський побажав, що сьогодні були почуті всі молитви про захист від зла.

"Хай віра єднає всі добрі серця та зміцнює тих, хто захищає свій дім. І хай ближчим стане справжній мир для всієї нашої України та всіх народів, які страждають від воєн", - наголосив Президент, побажавши тихого Великодня.

Прем'єр Денис Шмигаль побажав усім благословенного й тихого Великодня.

«Воскресіння Христове нагадує нам, що після суворої зими обов’язково настає тепла весна, після найтемнішої ночі приходить світанок, а життя перемагає смерть. Нехай це свято принесе сили та наснагу в боротьбі за нашу свободу й незалежність», – написав він у Фейсбуці.

Як повідомлялося, християни західного обряду у неділю, 31 березня, святкують Великдень або Воскресіння Христове.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-