Арешт офісу «Сінево»: у компанії кажуть, що дійшли згоди з ДБР

Арешт офісу «Сінево»: у компанії кажуть, що дійшли згоди з ДБР

Укрінформ
Мережа лабораторій «Сінево» повідомила, що досягла згоди з Державним бюро розслідувань у справі стосовно арешту її головного офісу в Києві.

Про це «Сінево» повідомляє у Фейсбуку, передає Укрінформ.

«Друзі, виходимо до вас з новиною щодо згоди, досягнутої «Сінево» з ДБР у справі арешту будівлі лабораторії в Києві… Сьогодні в ході плідного діалогу з представниками Державного бюро розслідувань ними було підкреслено, що будь-який цілеспрямований вплив на діяльність компанії «Сінево», зараз або в майбутньому, в ході роботи над кримінальним провадженням не був навмисним».

Зазначається, що представники ДБР заперечили будь-які наміри стосовно блокування діяльності лабораторії, та «запевнили в своїй підтримці і намірі сприяти швидкому розв’язанню питання арешту будівлі компанії в правовому полі».

«Наразі спільною метою «Сінево» та ДБР є швидке вирішення проблеми і скасування арешту будівлі в судовому порядку», - додали в компанії.

Читайте також: ДБР оголосило одному з керівників банку «Фінанси та Кредит» підозру в розкраданні понад ₴560 мільйонів

Як повідомлялося, сьогодні мережа лабораторій «Сінево Україна» заявила про «безпідставний і протизаконний арешт», накладений Держбюро розслідувань на будівлю головного офісу і центральної лабораторії у Києві.

Компанія заявила, що внаслідок арешту буде змушена припинити діяльність у цій будівлі, «що призведе до повної зупинки роботи мережі лабораторій «Сінево» в Україні».

Своєю чергою в ДБР поінформували, що з 2022 року проводять слідство за фактом відчуження майнового комплексу державного підприємства, де наразі розташовується центральний офіс лабораторії «Сінево».

Фото: facebook.com/synevolab

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-