Генконсульство надає допомогу українському підлітку, якого побили у Німеччині - МЗС

Генконсульство надає допомогу українському підлітку, якого побили у Німеччині - МЗС

Укрінформ
Генеральне консульство України в Дюссельдорфі надає консульську допомогу українському підлітку, який зазнав тяжкої травми голови внаслідок нападу після конфлікту з невідомим.

Про це Укрінформу повідомив речник МЗС Олег Ніколенко.

«Генеральне консульство в Дюссельдорфі займається цією справою. Надає постраждалому консульську допомогу», - поінформував Ніколенко.

Як повідомляв Укрінформ, згідно з пресрелізом поліції, пізно ввечері 10 лютого в Меттманні (федеральна земля Північний Рейн-Вестфалія), невідомий зловмисник напав і серйозно поранив 15-річного підлітка з України. За його власними словами, близько 22.40 він перебував у кафе-дьонер, де посварився з малознайомим чоловіком. Чоловік начебто спочатку робив ксенофобні коментарі, а потім раптово вдарив 15-річного підлітка по голові предметом, після чого втік. Свідки сповістили рятувальників, які доставили підлітка до лікарні, звідки про подію повідомили поліцію.

Читайте також: У Польщі український автобус потрапив у ДТП, 20 травмованих

Як стало відомо сьогодні поліції, згодом у лікарні з'ясувалося, що підліток отримав важку травму голови, але його життю нічого не загрожує. Поліція розшукує зловмисника, зріст якого приблизно 1,92 м, вага - близько 95 кг. Є підстави вважати, що за національністю він поляк.

Як повідомляв Укрінформ, ввечері 10 лютого внаслідок сварки між групою українців та компанією підлітків, у якій були жителі Німеччини різного міграційного походження (турецького, сирійського, ліванського та грецького), 15-річний молодик використав ніж і завдав поранень українським спортсменам, унаслідок чого юніор збірної України з баскетболу Володимир Єрмаков помер пізніше в лікарні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-