Оголосили підозру підприємцю за постачання ЗСУ неякісного одягу на ₴25 мільйонів

Оголосили підозру підприємцю за постачання ЗСУ неякісного одягу на ₴25 мільйонів

Фото
Укрінформ
Директору приватного підприємства повідомили про підозру за постачання одній з військових частин Києва неякісного одягу на 25 млн грн.

Як передає Укрінформ, про це повідомив Офіс генерального прокурора.

За процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону директору приватного підприємства повідомлено про підозру у заволодінні бюджетними коштами в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України).

За даними слідства, наприкінці 2022 року підозрюваний уклав договір з однією з військових частин у місті Києві на постачання зимового форменого одягу для захисників України. Грошові кошти для забезпечення одягом підрозділів Збройних сил України було виділено на підставі рішень Київської міської військової адміністрації з бюджету місцевої адміністрації.

Встановлено, що поставлений одяг неякісний, не відповідає затвердженим технічним умовам та не може використовуватись за цільовим призначенням у ЗСУ.

Внаслідок протиправних дій підозрюваного державі заподіяно понад 25 млн грн збитків, наразі йому обрали запобіжний захід.

Читайте також: Ще одна схема на оборонних закупівлях: СБУ провела понад 30 обшуків, є затримані

Як повідомляв Укрінформ, правоохоронці викрили підприємця на постачанні неякісного одягу для ЗСУ на понад 35 млн грн.

Фото: Спеціалізована прокуратура у сфері оборони центрального регіону

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-