Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

День української державності: віримо у власне майбутнє

День української державності: віримо у власне майбутнє

Укрінформ
Україна сьогодні, 28 липня, вперше відзначає День української державності.

Державність - це насамперед бажання народу жити разом, суверенно обирати правила і модель співіснування, ефективно врядувати на тих територіях, на яких проживають нації і народи, що бажають жити разом, не мають власної держави та пов'язують своє майбутнє з Україною. 

Сьогодні нашу державність захищають Збройні Сили України, і для її посилення необхідне об’єднання громадян задля її збереження, ефективне антикризове управління, адекватна комунікація, зрозуміла внутрішня і результативна зовнішня політика.

Посилити віру громадян у силу власної держави можна за допомогою кардинальних змін у найближчі місяці, зокрема, на військовому театрі дій; через підвищення функціональної якості публічного управління по вертикалі і горизонталі; через покращення комунікації між усіма відповідальними за зміни в державі і громадянами, а також через відновлення соціальних механізмів співіснування громадян та держави в умовах війни. Правила і відповідальність за якість виконання функціональних і публічних обов'язків, оцінка суспільного результату - повинні бути для всіх однакові, механізми (в рамках можливого під час війни) - прозорі. Віра у власне майбутнє та майбутню перспективу ефективної України сьогодні є запорукою перемоги, як на фронті так і усіх сферах суспільного життя . Ми не тільки "з" , ми, насамперед, "в" Україні. І нас чимало! І ми спроможні утвердити нашу державність. 

Зі святом, співвітчизники і друзі нашої держави та українського народу!

Сергій Телешун

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-