Нас не лякають жодні прогнози, ми будемо захищатися - Зеленський

Нас не лякають жодні прогнози, ми будемо захищатися - Зеленський

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський запевнив, що Україну не лякають жодні прогнози та дати щодо можливої ескалації безпекової ситуації, українці будуть захищатися.

Про це він заявив під час виступу перед військовослужбовцями та правоохоронцями в Маріуполі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Нас не лякають жодні прогнози, нас не лякають жодні люди, жодні вороги. Нас не лякають будь-які дати, бо ми будемо себе захищати і 16-го лютого, і 17-го, і березень, і квітень, і вересень, і грудень. І день, і місяць - не важливі. Важливий рік. Це - 2022 рік, а не 2014 рік. Це важливо, важлива різниця. Війна іде вісім років, ми стали у стільки ж разів міцнішими", - підкреслив глава держави.

Президент підкреслив, що нині маємо "прекрасні, міцні" Збройні сили України, "прекрасні" дипломатичні, волонтерські сили і сили національного спротиву.

Читайте також: Зеленський привітав із Днем єднання: Тільки разом зможемо захистити наш дім

Зеленський подякував іноземним дипломатам, які попри ситуацію біля кордону лишаються в Україні.

Він також звернувся до всіх, хто захищає українську землю, вірний присязі та вірний Україні, хто стоїть і буде стояти: "З вами нічого не страшно, з вами ми готові долати будь-які загрози, політичний, воєнний тиск. Ми не відступимось і не поступимось".

Читайте також: Українці мають залишатися сильними та єдиними для подолання всіх загроз - Шмигаль

"Ми спокійні, адже ми разом! Ми сильні, адже ми разом. Ми українці і тому ми разом", - наголосив Президент.

Як повідомляв Укрінформ, у середу Президент Володимир Зеленський розпочав дводенну робочу поїздку на Рівненщину та Донеччину.

Цього року 16 лютого Україна відзначає День єднання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-