Для Рябчука проситимуть арешт без застави – ДБР

Для Рябчука проситимуть арешт без застави – ДБР

Укрінформ
Для нацгвардійця Артема Рябчука у суді проситимуть запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Про це на брифінгу поінформувала радник з комунікацій Державного бюро розслідувань (ДБР) Тетяна Сапьян, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Щойно повідомили, який запобіжний захід буде обиратися – тримання під вартою без альтернативи застави», - сказала Сапьян.

Вона уточнила, що наразі, за наявними у неї даними, проводиться допит цього нацгвардійця. «І щодо мотивів, з яких причин він пішов на цей злочин, буде з’ясовуватися. На сьогодні дійсно розглядається кілька версій, серед них – можливі нестатутні відносини, які могли стати причиною цього злочину, інформація щодо бійки, яка трапилася кілька місяців тому, та цькування затриманого іншими військовослужбовцями. Вони вже перевіряються слідчими. Більше додати не можу», - зазначила Сапьян.

Читайте також: «Дніпровський стрілок» розповів поліції, як вчинив злочин

Як повідомлялося, 27 січня близько 3:40 у Дніпрі на території Південного машинобудівного заводу нацгвардієць застрелив 4 військовослужбовців і одну цивільну жінку, ще п’ять осіб отримали поранення.

Стрілець з автоматичною зброєю втік з місця злочину. Вранці 27 січня його затримали.

Затримання відбулося о 9:30 на вул. Крайній у м. Підгороднє. Першим на виклик громадян прибув екіпаж патрульної поліції.

Патрульні, поліцейські управління карного розшуку, слідчі, бійці спецпідрозділу КОРД та відділу аеропідтримки УМАЗ ДПП України затримали підозрюваного під час спільної з ДБР спецоперації.

За даними правоохоронців, стріляв у військовослужбовців нацгвардієць Артем Рябчук 2001 року народження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-