Захист Мангера проситиме охорону для батька Гандзюк

Захист Мангера проситиме охорону для батька Гандзюк

Укрінформ
Сторона захисту голови облради Владислава Мангера, підозрюваного в організації вбивства Катерини Гандзюк, наполягатиме на забезпеченні захисту її батьку, Віктору Гандзюку.

Про це написав у Facebook адвокат Мангера Дмитро Ільченко.

«А ось з батьком Гандзюк ситуація набагато трагічніша. Я не маю підстав не вірити його словам - озвучені дійсно страшні речі. Кілька днів, автомобіль, вночі. Переслідування. І СБУ чомусь не може знайти, хто ж його залякує. Тому сторона захисту буде наполягати на тому, щоб батьку Гандзюк був забезпечений захист», - зазначив Ільченко.

Він наголосив, що загроза батьку Катерини Гандзюк йде не від Владислава Мангера.

Як повідомляв Укрінформ, 3 квітня Шевченківський суд міста Києва частково задовольнив клопотання прокуратури про зміну запобіжного заходу голові Херсонської обласної ради Владиславу Мангеру, підозрюваному в організації вбивства в.о. керуючого справами виконкому Херсонської міської ради, активістки Катерини Гандзюк.

11 лютого генеральний прокурор Юрій Луценко поінформував, що голові Херсонської обласної ради Владиславу Мангеру оголошено підозру в організації вбивства Гандзюк. У ніч на 15 лютого суд обрав Мангеру запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави у сумі 2 млн 497 тисяч 300 гривень.

Читайте також: Суд одягнув на Мангера браслет і постановив здати закордонний паспорт

Заставу за нього вніс його адвокат.

Катерину Гандзюк 31 липня 2018 року облили сірчаною кислотою біля під'їзду власного будинку у Херсоні, внаслідок чого опіками було уражено 30% її тіла. Жінка перенесла кілька операцій та 4 листопада 2018 року померла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-