Протест на

Протест на "євробляхах": у заблокованому авто був депутат Пинзеник

Фото, відео
Укрінформ
Увечері 12 липня із заблокованого активістами автомобіля на вулиці Шовковичній вийшов перший заступник голови регламентного комітету ВР народний депутат Павло Пинзеник.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Через півгодини після інциденту з автомобілем, який близько 18:30 протестувальники з прапорами організації "АвтоЄвроСила" заблокували на вулиці Шовковичній, крізь живий коридор із активістів і правоохоронців пройшов нардеп Пинзеник та ввійшов до під'їзду будинку на розі Інститутської та Шовковичної.

Наразі невідомо, чи є Пинзеник водієм автомобіля, що за попередньою інформацією, збив двох людей.

Як повідомляв Укрінформ, активісти заблокували проїзд автомобіля на вулиці Шовковичній, який нібито збив одного з учасників акції біля Верховної Ради.

Читайте також: "Євробляхи" під Радою: активісти заблокували авто, що збило людину

Раніше повідомлялося, що активісти організації "АвтоЄвроСила" в четвер протестують під Верховною Радою. Вони перекрили виходи з території парламенту та закликали спікера Андрія Парубія продовжити засідання для виконання їх вимог.

Протест під Радою / Фото: Олександр Трохимчук, Укрінформ

ВР планувала у четвер, 12 липня, розглянути законопроекти №8487 і 8488, які знижують акциз на розмитнення машин і є серед вимог власників авто на єврономерах. Однак на засіданні сьогодні їх так і не розглянули.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-