"Справа Пашинського": Геращенко вимагає терміново надати Хімікусу держохорону

Укрінформ
Народний депутат Антон Геращенко вважає, що В'ячеславу Хімікусу як учаснику кримінального судочинства в резонансній справі за участю народного депутата Сергія Пашинського необхідно терміново надати державну охорону.

Про це він написав у Facebook.

"Життя В'ячеслава Хімікуса може бути під загрозою з огляду на те, що він може стати розмінною монетою в ігрищах російських спецслужб та "утікачів" з оточення Януковича, які зараз роблять вигляд, що захищають його інтереси. Звернувся до Генерального прокурора Юрія Луценка з вимогою ухвалити рішення про надання В'ячеславу Хімікусу державної охорони", - написав нардеп.

Він також розмістив фотокопію відповідного депутатського звернення.

Раніше з таким самим поданням звернувся до правоохоронців і Пашинський.

Як повідомляв Укрінформ, 31 грудня 2016 року в одному з сіл Васильківського району Київської області на дорозі між Пашинським і місцевим жителем В'ячеславом Хімікусом стався інцидент, під час якого депутат застосував вогнепальну зброю і поранив свого опонента. За словами Пашинського, чоловік з пляшкою напав першим, а сам він зробив спочатку попереджувальний постріл.

Однак Хімікус, якого поранив Пашинський, заявив, що парламентар не робив попереджувального пострілу в повітря, а цілився в груди. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-