Захоплена бойовиками медсестра не була військовою - Нацгвардія

Захоплена бойовиками медсестра не була військовою - Нацгвардія

Укрінформ
У Національній гвардії України повідомили, що затримана бойовиками медсестра військової частини 3057 не була військовослужбовцем.

Про це йдеться на сайті Нацгвардії.

"Офіційно повідомляємо, що медична сестра медичного пункту військової частини 3057 не прибула на роботу. Вжиті заходи щодо розшуку даної особи результату не дали. 08.01 командуванню військової частини 3057 надійшло повідомлення від її сина, який мешкає в м. Донецьк про те, що вона була затримана "поліцією" так званої "ДНР", - йдеться у повідомленні.

У відомстві наголошують, що затримана громадянка не була військовослужбовцем Національної гвардії України. Працювала медсестрою (цивільним службовцем) у медичному пункті військової частини. Доступу до державної таємниці за характером виконання своїх обов'язків не мала.

Зараз у військовій частині проведено службове розслідування по даному випадку. Громадянка звільнена у зв’язку із порушенням вимог трудової дисципліни.

Раніше повідомлялося, що схоплена в Донецьку жінка є медиком Нацгвардії і поїхала на окуповану територію "в особистих справах".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-