У 2017 році Укрінформ запустить ще три мовні версії

У 2017 році Укрінформ запустить ще три мовні версії

Укрінформ
Українське національне інформаційне агентство «Укрінформ» планує відкрити ще три мовні версії сайту в наступному 2017 році.

Про це заявив сьогодні на презентації нової - франкомовної - версії сайту Укрінформу генеральний директор агентства Олександр Харченко.

«Ми не обмежимося французькою версією. Наступного року Укрінформ запустить три нові версії мовні, поки що будемо тримати інтригу, що це будуть за версії», - зазначив він.

За словами Харченка, відкриття нової версії Укрінформу було зумовлене популярністю французької мови у світі за кількістю людей, які її вивчають. Також відомо, що французька мова є однією з двох мов на планеті, яка може похвалитися фактом, що кількість людей, які її вивчили, перевищує кількість тих, для кого вона є рідною. 

 «Коли ми заклали ці дві перспективи, ми не могли не відкрити франкомовну версію Укрінформу», - зазначив Харченко.

Він додав, що стратегічною метою агентства є донесення правди про те, що відбувається в Україні до світової аудиторії, в тому числі франкомовного населення.

«Наша сила якраз в тому, що ми несемо правду, а не пропаганду», - наголосив гендиректор Укрінформу. 

На переконання Харченка, нова франкомовна версія сайту, окрім політичної спрямованості, розповідатиме читачам також про українську культуру та історію.  

Сьогодні в Укрінформі за участі заступника міністра інформаційної політики України Артема Біденка та Надзвичайного і Повноважного посла Французької Республіки в Україні Ізабель Дюмон відбулася презентація нової - франкомовної - версії сайту агентства.

Як відомо, Укрінформ - єдине національне інформагентство України. Укрінформ має найбільшу з усіх українських ЗМІ мережу регіональних і закордонних корпунктів. Кореспонденти агентства працюють у всіх регіонах України та за її межами: в Бельгії, Канаді, Молдові, Німеччині, Нідерландах, Польщі, Австралії, США та країнах Балтії.

Щодоби сайт агентства публікує більше 300 новин, ексклюзивні коментарі, інтерв'ю, фоторепортажі, інфографіку про політичне, економічне, соціальне, наукове, культурне, суспільне життя в Україні та за кордоном. Новини виходять українською, російською, англійською, німецькою, іспанською, китайською, тепер і французькою, мовами.

У 2018-му агентство відзначатиме 100-річний ювілей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-