Зниклими безвісти досі вважаються понад 10

Зниклими безвісти досі вважаються понад 10 "кіборгів" - координатор

Укрінформ
На сьогодні зниклими безвісти вважають ще понад 10 захисників Донецького аеропорту.

Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомив координатор центру з обміну та звільнення заручників "Патріот" Олег Котенко. 

"Колодій – це останній "кіборг", про місцеперебування якого було відомо. У нас ще безвісти зниклими вважають понад 10 "кіборгів", яких ми намагаємося відшукати. Ми сподіваємося, що вони живі і десь перебувають у полоні. Робота з їх пошуку триває", - зазначив він.

При цьому Котенко зауважив, що звільнення військовополонених проходить повільно через перешкоди з боку російської сторони. "Звільнення у нас всі проходять довго, тому що є визначена російська сторона, яка перешкоджає тому, щоб наші військовополонені поверталися додому", - сказав він.

Раніше Президент України Петро Порошенко заявив, що з полону бойовиків звільнили захисника Донецького аеропорту Тараса Колодія.

Колодія мобілізували в серпні 2014 року. Спочатку десантник 80-ї аеромобільної бригади служив у Костянтинівці, потім захищав Донецький аеропорт. Там рік тому потрапив у руки бойовиків так званої "ДНР". Колодій - останній із "кіборгів", які були в полоні у бойовиків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-