До кінця 2017 відкриються ще п'ять нових сервісних центрів МВС

До кінця 2017 відкриються ще п'ять нових сервісних центрів МВС

Укрінформ
До кінця 2017 року в Україні відкриються ще п'ять сервісних центрів МВС у межах реформи колишніх МРЕВ.

Про це заявив керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій, повідомили в середу у прес-службі Головного сервісного центру МВС.

«Нові сервісні центри МВС - це відкриті офіси з сучасними технологіями. Тут працює електронна черга, ведеться моніторинг роботи працівників – ви можете лишити свій персональний відгук на спеціальному планшеті. Також встановлені камери відеоспостереження. В Україні вже відкрито 6 нових сервісних центрів МВС, до кінця року з’являться ще 5 нових: у Вінницькій, Харківській, Донецькій, Запорізькій та Чернігівській областях», - зазначив Криклій.

Зазначається, що у Вінниці сервісний центр МВС відкриється вже 8 грудня, 13 грудня — у Запоріжжі, 16 грудня — у смт. Пісочині Харківської області, 20 грудня — у м. Бахмуті Донецької області та 22 грудня у м. Прилуках Чернігівської області.

До червня 2017 заплановано відкриття нових сервісних центрів МВС в усіх областях України.

Нові сервісні центри МВС відрізняються якістю надання послуг - підготовлені кадри надають громадянам зручно та швидко послуги з реєстрації, перереєстрації та зняття з обліку транспортних засобів, послуг з видачі та заміни посвідчення водія та інші послуги сервісних центрів МВС. Заміну посвідчення водія здійнюють за часом до 30 хвилин, а реєстрацію авто від 2 до 3 годин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-