Світ обурив танець дружини Пєскова на тему Голокосту

Світ обурив танець дружини Пєскова на тему Голокосту

Відео
Укрінформ
Тетяна Навка, дружина речника президента Росії, спричинила хвилю обурення по всьому світу своїм виступом на льоду, тематикою якого став Голокост.

Про це повідомляє CBS News.

«Олімпійська чемпіонка з фігурного катання Тетяна Навка, дружина речника президента Росії Володимира Путіна, спричинила обурення виступом з тематикою Голокосту разом з актором Андрієм Бурковським», - йдеться у повідомленні.

Причиною негативної реакції людей по всьому світу став номер на ковзанах, який днями Навка виконала в парі з Андрієм Бурковським на танцювальному реаліті-шоу. Артисти постали перед глядачами як жертви Голокосту, одягнувшись у тюремні роби в'язнів концтабору з жовтими зірками Давида на грудях.

У своєму Instagram Тетяна поділилася коллажем світлин з номером, в основу якого ліг фільм «Життя прекрасне», і назвала виступ одним зі своїх улюблених.

Проте захоплення Навки підтримали не всі користувачі всесвітньої мережі, багато хто вважає використання цієї теми на розважальному телешоу блюзнірством.

«6 мільйонів померли. Це не мистецтво, це дуже огидно. Ви повинні вибачитися», - прокоментував допис Навки один з користувачів Instagram.

Як зауважили в The Jerusalem Post, це не вперше, коли російські реаліті-шоу показують в своєму ефірі виступ за темою Голокосту. Так, у російській версії «Танців із зірками» у квітні показали номер, де чоловік, одягнутий як нацистський офіцер, шукав молоду єврейську дівчину. Танець був поставлений на пісню Френка Сінатри «Fly Me To The Moon».

Відео: ТСН

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-