Готелям і ресторанам не дадуть крутити

Готелям і ресторанам не дадуть крутити "раша-ТБ"

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман доручив очільникам МВС України, Держкомтелерадіо, Мінінформполітики та головам обласних і Київської міської держадміністрацій здійснювати перевірку місць масового відпочинку та скупчення людей з метою припинення ретрансляції російських телепрограм.

Про це повідомляє прес-служба Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

"Відповідна робота проводилася спільно представниками Національної ради і МВС та місцевих органів виконавчої влади у 2014 та 2015 роках... Такі заходи потрібно поновити, бо останнім часом збільшилася кількість звернень до регулятора, в яких громадяни нарікають на поширення пропагандистських програм саме в готельних комплексах, на підприємствах громадського харчування тощо. Представники Національної ради можуть провадити роботу з перевірки мовлення іноземних каналів лише у співпраці з представниками місцевої влади та правоохоронних органів", - йдеться в повідомленні.

Про вжиті заходи буде поінформовано Кабінет міністрів України і Адміністрацію Президента України.

Станом на 1 листопада 2016 року згідно з нормами Закону України "Про телебачення і радіомовлення" та Європейської конвенції про транскордонне телебачення встановлено обмеження щодо розповсюдження на території України 76 російських телепрограм. Із переліком можна ознайомитися за посиланням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-