Гройсман привітав залізничників із професійним святом

Гройсман привітав залізничників із професійним святом

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман привітав залізничників з професійним святом.

Привітання розміщене на сайті Урядового порталу.

"В умовах запровадження структурних реформ і модернізації більшості секторів національної економіки одним з пріоритетів уряду України є підвищення ефективності діяльності залізничного транспорту. Посилення транспортної безпеки, технічне переоснащення залізниць та підвищення доступності ринку послуг і рентабельності перевезень - це ті чинники, які сприятимуть модернізації галузі, зростанню її конкурентоспроможності", - наголосив Гройсман.

Він зазначив, що на сьогодні залізниці України за обсягом вантажообігу займають четверте місце у світі після Росії, США і Канади, і відіграють важливу роль у забезпеченні чіткого і надійного функціонування ключових транс'європейських транспортних коридорів, які проходять через Україну, активно сприяють поглибленню міжнародного співробітництва та зміцненню обороноздатності держави.

"Ми вшановуємо Вашу самовіддану працю, спрямовану на виконання поставлених перед залізничним транспортом завдань. Переконаний, що це вагомий внесок у забезпечення розвитку нашого суспільства та економіки, підвищення рівня життя громадян, задоволення потреб матеріального виробництва", - наголосив Прем'єр-міністр.

Він побажав залізничникам професійного зростання, успіхів, міцного здоров'я, злагоди і миру: "Нехай реалізуються всі нові починання, що сприятимуть розвитку та процвітанню рідної України!".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-